lørdag 8. oktober 2011

de uforglemmelige dagene

Åsebø en vakker oktoberdag


I dag har vært en aldeles uforglemmelig dag! Solen har skint fra morgen til kveld! Jannicke har vært på sopptur sammen med 3 fantastiske kvinner, en hund og ei skjønn lita tulle på snart 2 år. Det bugnet av sopp, mer enn man kunne ane. Vi måtte faktisk stoppe å plukke fordi kurvene var fulle, vi måtte passere de vakreste belter med sopp. Men for en tur det var - kakling av høy kvalitet setter også sine spor på sånne flotte naturopplevelser.

Øystein fikk i dag med seg en dyktig håndlanger og har lagt ferdig taket på en flott bod han har bygget, noe som resulterte i et meget vakkert tak og noen meget takknemlige bod-eiere.
Ja, i dag har vi vært ute helt til solen gikk ned, Jannicke renset sopp og Øystein klippet hekken. Sopp-fangsten resulterte i mye sopp til tørking og en aldeles nydelig middag; pannestekt torsk med sopp, løk og kvitklauk i hvitvinsreduksjon og spinat med vianigrette - Nytelse! Dagen i dag kan oppsummeres med ett ord: LYKKE! Det er en sann lykke å få være ute i slikt nydelig vær og nyte nærværet av fantastiske mennesker..


Ønsker alle en deilig lørdag med sine kjære!

J+Ø

4 kommentarer:

  1. Helt fantastisk! Flinke, spreke og gode er dere! <3

    SvarSlett
  2. Herlig lesning og flotte bilder! Husbonden er ute og nyter boden sin rett som det er:) Hvis jeg ikke finner ham, vet jeg hvor han er:)

    SvarSlett
  3. Herlig å lese om mennesker som setter sånn pris på livet!
    Fortsett med å spre om dee med livsglede.
    Alt for mange gjør det motsatte.Vi tenger slike som dere!

    Stor klem fra en livsnyter på Os, Anne på landet;)

    SvarSlett
  4. Tusen takk alle tre :) Sånne flotte kommentarer som dere kommer med varmer godt i hjerterota!
    Gledesklem til alle tre ;-)

    SvarSlett